Aanpak

Kabelmanagement

Netwerkbekabeling gaat verder dan het plaatsen van kabels. Kabelmanagement is een verzamelnaam voor het overzichtelijk ordenen van datakabels. DAVO Cabling staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij gebruiken onze ervaring en uw input om een optimaal resultaat te verkrijgen. Alle werken worden in eigen beheer uitgevoerd waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Kantooromgeving

Bij DAVO Cabling hebben we oog voor detail en zijn we begaan met de levensduur van uw kabels. Werkplekken zijn tegenwoordig uitgerust met tal van schermen, oplaadkabels voor gsm’s, telefoontoestellen,… Energie- en databekabeling kruisen elkaar, komen bloot te liggen en worden kwetsbaar.

Wij werken de kabels in uw kantooromgeving zorgvuldig weg waardoor uw werkomgeving optimaal benut kan worden en professioneel oogt. Bovendien zorgt het wegwerken van de bekabeling (onmogelijk om de bekabeling te manipuleren) voor een langere levensduur van uw apparatuur.

Serverkast

DAVO Cabling zorgt ervoor dat u na de installatie van de serverkast zelf toestellen kan toevoegen en verwijderen. Dit doen wij door een duidelijke netwerkstructuur in de databekabeling aan te brengen. Al onze installaties worden zorgvuldig afgewerkt en voorzien van nummering, labeling en kleurencodes.

Onze zorgvuldige installatie zorgt ervoor dat uw bekabelingsnetwerk geen kluwen is van draden maar een overzichtelijke organisatie is die eenvoudig uitgebreid of ingekrompen kan worden. Doordat het eenvoudiger wordt om zelf kleine ingrepen te doen, bespaart u veel tijd en geld.

Wij staan altijd klaar om ingrepen die u zelf niet kan doen, uit te voeren.

Voordelen kabelmanagement:

  • Professionele uitstraling
  • Minder kosten aan (externe) ICT-diensten
  • Langere levensduur apparaten en bekabeling
  • Overzichtelijke en makkelijk aanpasbare serverkast

DAVO Group zorgt voor een totaaloplossing. Wij zijn gecertificeerd om bekabelingsnetwerken in koper (Data) of glasvezel aan te leggen en bieden bovendien de voor u meest voordelige serverkasten aan. Voor een analyse van uw huidige of toekomstige scenario kunt u terecht bij DAVO Consulting. Voor de aansluiting van telefonie en WIFI kunt u terecht bij DAVO Data, voice & vision.

DAVO Divisies