Aanpak

Project management

WAAROM DAVO GROUP?

Zeven sterke argumenten:

 • We koppelen visie aan resultaat: onze werkwijze is erop gericht toegevoegde waarde aan uw organisatie te brengen.
 • Daarmee analyseren we snel uw specifieke situatie en bieden duidelijke, doordachte oplossingen.
 • We zijn specialist en hebben hierdoor het vermogen snel de vinger op de zere plek te leggen.
 • We zijn een onafhankelijke kennisleverancier en verdienen niet aan de levering van fysieke producten.
 • Vakspecialisten van hoog niveau. Hoger dan wat u gewend bent.
 • We maken graag afspraken over resultaat en nemen projectverantwoordelijkheid.
 • We willen recht door zee, pragmatisch en prettig met u werken.

Iedere situatie is uniek en iedere organisatie heeft haar eigen ICT-knelpunten. Wij leveren daarom geen standaard oplossingen, maar alleen dat wat u werkelijk nodig heeft.

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig: vragen, analyseren en verbeteren. Hierbij krijgt de gewenste functionaliteit even veel aandacht als de benodigde kosten en doorlooptijd voor uw oplossing. En minstens zo belangrijk: we bieden een oplossing voor de toekomst, waarbij u weet wat er speelt en hoe het werkt.

De aanpak van DAVO Group onderscheidt vijf fasen. Iedere fase is duidelijk afgebakend, heeft heldere einddoelen en mondt uit in concrete oplossingen. Lees hieronder hoe DAVO Group zich snel uw problematiek eigen maakt en vervolgens gestructureerd en doeltreffend aan de slag gaat.

 1. Continuïteit
 2. Oplossing
 3. Voorstel
 4. Analyse
 5. Strategie

Na het succesvol wijzigen van uw infrastructuur of ICT beheer kan onze samenwerking verder gaan door ondersteuning bij het operationeel beheer of het bewaken van de kwaliteit van uw infrastructuur. DAVO Group helpt u hierbij in het beheer op verschillende niveaus. Variërend van incidentele ondersteuning bij complexe technische vragen tot het nemen van de volledige operationele verantwoordelijkheid. Ook hier werken wij graag volgens processen en procedures.