News

DAVO wint European BeActive Award 2018

Go back
beactive award

Davo Communications wint de European BeActive Workplace Award. Een initiatief van de Europese Commissie die bedrijven wil belonen die een healthy lifestyle en meer beweging bij hun medewerkers stimuleren.

Begin dit jaar ging Sport Vlaanderen op zoek naar de sportambassadeur van de Vlaamse ondernemingen. Bij de winnaars was ook Davo Communications. Zij stuurden een video naar de Commissie waarin de firma aantoont hoe hun sportambassadeur andere collega’s aan het bewegen zet. En ze wonnen! Uit tal van Europese inzendingen werd hun case als beste praktijk geselecteerd én als ‘outstanding’ benoemd.

“Out of all the applications for this year’s award your story truly stood out.”

Op 17 oktober ’18 trok DAVO naar Sophia om de #BeActive award in ontvangst te nemen.

Daar bovenop krijgt Davo Communications van de Europese Commissie een bedrag van 5000€ om de #beactive sfeer nog verder te ondersteunen. Plannen worden alvast gesmeerd, en men droomt er alvast van om in hun grote magazijn een mini Swift experience ruimte te bouwen. Zo worden de sportmogelijkheden naast lopen, yoga, kickeren met fietsen aangevuld.

Beactive Bewegingsscan

Voor meer info kan je terecht bij ken.nys@sport.vlaanderen, projectverantwoordelijke sport op het werk, tel 0477 95 02 34

Bij Sport.Vlaanderen kan je bijvoorbeeld terecht voor een gratis bewegingsscan . Doen!

Wie sport, beleeft meer!