Netwerkbekabeling

Serverruimte

serverkasten

Serverruimte inrichten

Uw serverruimte (serverroom) laat u het best door een professional inrichten. Deze kamer is namelijk het centrum van uw datanetwerk. Niet alleen bevinden uw servers zich daar, maar ook al uw netwerkapparatuur. Het is het centrale knooppunt van uw organisatie.

DAVO Cabling geeft niet alleen advies over deze computerruimte, maar zorgt ook voor het ontwerp, de realisatie, onderhoud en het beheer van de serverroom. Voor de juiste realisatie en inrichting van deze ICT ruimte heeft u specialisten nodig; mensen met jarenlange ervaring en kennis.

Serverkasten zijn speciaal ontworpen om verschillende hardwareapparatuur bestemd voor automatisering eenvoudig te installeren. De diverse hardwareproducten zijn binnen een professionele serverkast eenvoudig te bevestigen en te koppelen aan andere apparatuur.

Welke serverkasten zijn voor uw organisatie geschikt? DAVO Group weet het!

Er zijn diverse serverkasten die ieder een ander doel bewerkstelligen. Een goede, betrouwbare serverkast is altijd een maatwerkoplossing ongeacht de grootte van uw organisatie. DAVO Group informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden voor een serverkast binnen uw organisatie.
Bent u geïnteresseerd in de professionele oplossingen die DAVO Group u kan bieden, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.