Onze aanpak

Onze aanpak

davo communications

1. Vaststellen doel

Vaststellen doelElke organisatie heeft een andere structuur en werking. Dit geldt ook voor de configuratie van uw draadloos netwerk. Bij Davo Group hebben wij dé oplossing voor u:

De eerste vraag die we dan ook stellen is ‘Welk doel heeft u voor ogen?’.

Nadat het doel helder is gaan we samen de juiste oplossing zoeken om het doel te kunnen bereiken.

 

 

 

2. Functionele eisen vastleggen

aanpak-eisenNadat de oplossing helder is gaan we bepalen wat deze precies allemaal moet kunnen. Door onze jarenlange ervaring bij verschillende organisatie in alle sectoren spreken we uw taal, en dat is in deze fase wel zo makkelijk!

Tot in detail gaan we beschrijven wat u, de klant, van de te realiseren oplossing mag verwachten.

 

 

 

3. Oplossingen implementeren

aanpak-oplossingEenmaal het advies gegeven door onze consultants, wordt de fakkel doorgegeven aan onze realisation engineers.

Doordat zij gedurende het hele traject vanaf de zijlijn hebben meegekeken weten zij precies wat er van hen wordt verlangd.

 

 

 

4. Kwaliteit borgen

aanpak-kwaliteitDavo Group heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij mogen ons dan ook met fierheid Xirrus Partner noemen.

Niet alleen zijn onze techniekers één voor één gecertificeerd, maar ook onze salesmannen zijn op de hoogte van alle nieuwigheden betreffende WiFi-oplossingen.

 

 

 

5. Lanceren

aanpak-lancerenHet is zover! De oplossing is ontworpen, geïmplementeerd, getest en goedgekeurd.

Tijd voor de lancering!

 

 

 

 

 6. Fine tuning

aanpak-fine-tuningNu uw IT-verantwoordelijke de acces points en hun functionaliteiten onder handen hebben, krijgen ze een beter beeld van de mogelijkheden en bijhorende softwaresnufjes. Door een continu interactie wordt uw draadloos netwerk volledig gefinetuned op maat van uw organisatie.

Leer en ontdek hoe die Xirrus acces points meet zijn dan een draadloos bedrijfsnetwerk, maar een hulpmiddel om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen.