Sectoren

Sectoren

VOIP telefooncentrales en netwerkoplossingen voor elk bedrijf

Davo Group plaatst VOIP telefooncentrales en zet netwerken op in ondernemingen tot 500 gebruikers. Of dit nu een kleine eenmanszaak is waar 2 toestellen gekoppeld dienen te worden, of een zorginstelling waarbij het verpleegoproepsysteem over het WIFI netwerk dient gestuurd te worden. Davo Group heeft de juiste expertise in huis om een oplossing te voorzien, in welke branche dan ook.

De klantenportefeuille van Davo Group bestaat uit ondernemingen uit de zorgsector, onderwijsinstellingen, KMO’s, bank- en verzekeringskantoren, logistieke bedrijven tot bedrijven uit de industrie en food.

Af en toe heeft u maar voor een kortere periode een telefooncentrale nodig of wilt u maar voor enkele dagen een draadloos netwerk voor uw bezoekers of medewerkers voorzien. Denk maar aan een bedrijfsfeest, een pop-up bar of pop-up shop. Dan kan u bij Davo Group terecht voor een oplossing voor een bepaalde termijn. Of dit nu voor één dag is, of enkele maanden…. U huurt ons materiaal en ondersteuning voor zolang nodig.

Doorklik OnderwijsDoorklik Evenementen Doorklik ZorgDoorklik Horeca Doorklik KMODoorklik Industrie Doorklik Openbare Instelling