Sectoren

WiFi voor hotelgasten

Een trage WIFI verbinding houdt uw gasten weg.

Hotelgasten verwachten drie zaken tijdens hun verblijf in het hotel: een comfortabel bed, een prima ontbijt en een snelle draadloze verbinding.

Gasten verwachten dat ze een internetverbinding ter beschikking hebben die even snel werkt als bij hen thuis, of nog beter. Dit doen ze het liefst gratis of tegen zeer lage kosten. Dit hoeft niet langer een zware investering te betekenen voor uw hotel. De voordelen wegen al lang niet meer op tegen de kosten.

De return dat u krijgt van een goed netwerk valt niet meer te ontkennen. Het merendeel van uw gasten zal met plezier bijdragen aan de “exposure” van uw hotel. Uw gasten houden zich veelal bezig met inchecken via social media of schrijven online referenties. In ruil voor een supersnelle WiFi verbinding, staan mooie foto’s en goede recensies zo online.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij beseffen als geen ander, dat u als hotel de zware taak heeft om te kiezen tussen gasten wel of niet laten betalen. En hoever u hierin wilt gaan.

Met Davo Group kunt u alle kanten op:

  • Gratis: U maakt de keuze dat WiFi een onderdeel wordt van uw operationele kosten.
  • Volledig betaald: U rekent uw gasten een bedrag per tijdseenheid voor snel internet aan.
  • Hybride: U geeft uw gasten de mogelijkheid om te kiezen tussen gratis WiFi met een lage bandbreedte of tegen betaling een zeer snelle verbinding.