Sectoren

Access Points & Arrays

Schaalbaar

Wat bent u met een WiFi-oplossing die niet schaalbaar is met de groei van uw bedrijf. Met de access points van Xirrus kiest u voor een duurzame oplossing die gemakkelijk uitbreidbaar is zonder dat u het hele draadloze bedrijfsnetwerk moet vernieuwen.

U bespaart niet alleen op het aantal acces points maar ook op installatie-uren (plug & play).

Radio’s

Afhankelijk van het type AP kan u deze van 2 tot 16 radio’s uitbreiden zodat dekkingscapaciteit steeds optimaal benut wordt. De radio’s kunnen in de access points zodanig geïnstalleerd worden, dat de straling naar de juiste richting gebeurt.

access points

Outdoor: Door weer en wind toch bereikbaar.

Stel je voor: Uw inkomende orders worden in een overdekte loods buiten de kantoorgebouwen opgeslagen. Deze worden gescand door een medewerker en via de draadloze verbinding onmiddellijk aangepast in het ERP-systeem.

access pointsMet een Xirrus WiFi-antenne die volledig waterproof en hittebestendig is, kan u zo uw logistieke werking optimaliseren.

Deze antenne (XR 520) is bestemd tegen de extreemste weercondities en wordt zelfs gebruikt in koelcellen of plaatsen binnen een bedrijf waar de temperatuur de gewoonlijke kamertemperatuur ver overstijgt.

Bij producten vindt u een totaal overzicht van ons wireless access portfolio (indoor en outdoor).