Sectoren

1 centrale per scholengroep

Telefonie scholengroep onderwijs WiFi Digitaal platform

Waarom zou u alle scholen binnen de scholengroep willen bedienen via één telefooncentrale?

 

1. Minder kosten

Er is maar één centrale. Deze telefooncentrale in een school kan door u (uw IT partner of Davo Group) vanop afstand geconfigureerd worden.

2. Professionele dienstverlening

Omdat u een efficiencyslag maakt, kunt u voor het aannemen en afhandelen van de telefoon mensen inzetten die het vak verstaan. Het werk concentreert zich op één plek en wordt uitgevoerd door een select gezelschap. Dat kunnen mensen zijn die reeds bij u in dienst zijn, maar het werk kan ook worden uitbesteed aan een professionele derde partij. De telefooncentrale geeft veel informatie: wie belt er (als het nummer bekend is in de centrale), voor wie wordt er gebeld, wat moet je zeggen bij het opnemen (dat kan per school verschillen), wat moet u vastleggen.

3. Flexibiliteit

Zolang er maar een goede internetverbinding is, kan vanaf elke locatie de bereikbaarheid van uw school (en alle andere scholen) verzorgd worden door net zo veel of net zo weinig mensen als u maar wilt. Het wisselen van locatie is een kwestie van inloggen op een andere plek.

4. Compleet

Uw bereikbaarheid wordt met de nieuwe telefooncentrale compleet. Uw school blijft gewoon bereikbaar zoals die altijd al bereikbaar was. Maar de centrale biedt meer:

  • Handige berichtenservice: Als er berichten worden ingesproken kunnen er e-mails gestuurd worden naar degene die het betreft. Door middel van een simpele klik kan het bericht beluisterd worden op computer, tablet en/of smartphone.
  • Werk besparen waar dat kan: Via een keuzemenu kan u verschillende bellers onmiddellijk naar de juiste dienst sturen. (Leveranciers naar de aankoopdienst, scholier die ziek is naar het secretariaat, leerkrachten naar de directie,… de mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal in te stellen naar uw wensen)
  • Doeltreffende procedure bij vervanging zieke leerkrachten: Ziekmeldingen van leerkrachten zijn uiteraard altijd een grote zorg en komen altijd op de meest onmogelijke tijdstippen binnen. De telefooncentrale kan de procedure vereenvoudigen, versnellen en dus verbeteren.

Als u geïnteresseerd bent om de mogelijkheden te bespreken en als u specifieke vragen heeft, dan kunt u HIER contact opnemen.