Sectoren

Access Points

Net zoals een doordachte strategie omtrent veiligheid, kiest men voor elke plaats afhankelijk van het aantal gebruikers en het doel van de draadloze verbinding het juiste type acces point.

Aan de hand van een Site Survey gaan onze medewerkers met u aan de slag en wordt er gemeten welke oplossing voor een stabiele en snelle connectiviteit kan zorgen.

De types access points voor indoor variëren van 6 users tot 1780 mogelijke gebruikers. Afhankelijk van het type kan men deze nog uitbreiden met extra radio’s. Dit maakt de Xirrus-antennes perfect schaalbaar en klaar voor de toekomst. Zo hoeft men niet telkens te investeren in geheel nieuwe WiFi antennes en blijft er budget over voor andere zaken.

Op stadspleinen en winkelstraten kiest u beter voor een outdoor oplossing. Deze buitenantennes zijn bestendig in de meest extreme weersomstandigheden.

Ontdek de verschillende types (indoor en outdoor). Onze specialisten kunnen u hierover uitgebreid informeren. De kennis en ervaring is ruim aanwezig en deze delen wij graag!