Sectoren

Straalverbinding

Bespaar op het dure glasvezel en de bijkomende graafwerken. Kies daarom voor een straalverbinding tussen de gemeentelijke diensten. Met een straalverbinding, ook wel point-to-point verbinding genoemd, zorgt men ervoor dat verschillende diensten aangesloten kunnen worden op eenzelfde netwerk. Deze draadloze verbinding wordt opgezet met een antenne die men op een hoge plaats aansluit. Voorbeeld op het dak van het gemeentehuis, in de kerktoren, een watertoren of met een sokkel.

Al deze verbindingen zijn dus draadloos en halen, door gebruik te maken van de modernste technieken, een zeer hoge transportsnelheid. De beveiliging is van bijzonder hoogstaande kwaliteit. In tegenstelling tot de zeer dure aanleg -en uitbatingskosten om het netwerk over glasvezels te laten lopen, betekent de ingeslagen weg naar draadloze technologie een win-winsituatie. Dit alles resulteert bovendien in een comfortabele werksituatie voor elke individuele PC-gebruiker binnen het netwerk, ongeacht waar zijn/haar werkplek zich bevindt.

straalverbinding

Wilt u ook dat de gemeentelijke sporthal met het gemeentehuis, de basisschool, de bibliotheek en die nieuwe brandweerkazerne via een draadloos netwerk verbonden worden? Geef ons een seintje via de contactpagina.