Sectoren

Alarmserver

Met de OpenScape Alarm Response alarmserver a.k.a OScAR; het kleine broertje van de beroemde HiPath DAKS server mist het verplegend personeel geen enkele oproep.

Oscar web

Met deze alarmserver laat u niemand in het ongewisse, zelfs niet als het druk is. Oproepen worden op een gebruiksvriendelijke manier begeleid naar de juiste afdeling of de gewenste medewerker, waar die zich ook bevindt.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de OpenScape Alarm Resonse?

  • De alarmoproep kan enkel afgemeld worden in de kamer van de bewoner. Zo weet u dat elke oproep behandeld wordt. Wordt de oproep niet afgehandeld dan stuurt de alarmserver om de 3 minuten (instelbaar) het signaal opnieuw door tot afhandeling.
  • Perfecte integratie met uw telefooncentrale en verpleegoproepsysteem. De oproep komt toe op een draadloos toestel en de verzorger kan dus onmiddellijk reageren.
  • Indien de eerste verpleegkundige de oproep niet kan beantwoorden, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar een ander toestel.
  • De oproepsignalen worden parallel aan de telefooncommunicatie doorgegeven. Selectieve oproeplijnen maken een universele inzet in bejaardentehuizen, woon-zorgcentra, aanleunwoningen √©n de aansluiting van accessoires zoals vingerschakelaars en rookmelders mogelijk.
  • Via een webinterface kan steeds de geschiedenis van de oproepwaarden opgevraagd worden. Zo kan per oproep bijvoorbeeld worden nagezien wie wel of niet gereageerd heeft.