Sectoren

Dwaaldetectie

Verpleegoproepsysteem

Veiligheid steeds op de eerste plaats met dwaaldetectie en verpleegoproepsysteem van TeleAlarm

We leven in een open maatschappij. Ook zorginstellingen die vroeger gesloten waren zijn nu optimaal toegankelijk. Toch is de vrijheid niet voor iedereen de juiste aanpak. Daar waar u grenzen wilt stellen in een open omgeving voelt Davo Group zich thuis.

We zorgen er voor dat deuren op het juiste moment sluiten of dat alleen bij het overschrijden van een grens uw personeel gewaarschuwd wordt. De verzorgende ontvangt vervolgens een oproep op de IP-DECT of GSM handset.

 

Dwaaldetectie polsband

Wanneer er een dementiepatiënt onbegeleid ronddwaalt, wordt het alarm van de armbandzender onmiddellijk geactiveerd, zodat het personeel actie kan ondernemen.

Als een bewoner met een dementiezender door personeel wordt begeleid, weet het systeem dat de patiënt in veilige handen is en wordt het alarm onderdrukt.

De hoofdunit is voorzien van een traceerfunctie voor het alarm. Deze geeft ook het alarmtype duidelijk weer en stelt prioriteitsvolgorde vast op basis van de locatie waar het alarm is gegenereerd. Hierdoor kan het personeel de best mogelijke zorg verlenen.