Sectoren

Verpleegoproepsysteem

oproepsysteem rusthuis

Verpleegoproepsysteem: Een oproepsysteem met spraakfunctie en plug&play installatieconcept

Mensen verbinden, veiligheid bieden: Ons verpleegoproepsysteem is een oproepsysteem met spraakfunctie voor ziekenhuizen, artsenpraktijken, rust- en verzorgingstehuizen,  en vergelijkbare woonvormen. Het voldoet aan alle eisen van DIN VDE 0834 en garandeert daarmee een hoge functionele en bedrijfszekerheid.

Hieronder vindt u een opstelling van een grotere installatie maar de opstelling is volledig schaalbaar. Waardoor Davo Group zelf voor zeer voor een aantal kamers een betaalbare oplossingen kan installeren.

Verpleegoproepsysteem woonzorgcentrum

Opbouw van een grote installatie.

Met het oproepsysteem kunnen noodoproepen worden gedaan en gesprekken worden gevoerd in een overtuigend hoge spraakkwaliteit – dankzij digitale echo-onderdrukking ook in sanitaire ruimten waar de wanden vaak zorgen voor hoge geluidsreflecties. Via de spraakmodule met geïntegreerde microfoon kunnen patiënten zich ook in noodsituaties aan het personeel kenbaar maken. Door de full-duplexfunctie kunnen beide partijen tegelijkertijd spreken. Naast de vrij-sprekenfunctie biedt het oproepsysteem ook patiëntenhandapparaten met spraakfunctie voor discreet spreken.

Voordelen

  • Schaalbaar: Dankzij de modulaire systeemopbouw is het verpleegoproepsysteem zowel geschikt voor kleine installatie met slechts een paar kamers als voor grote inrichtingen met verschillende wooneenheden.
  • Software: Met de browsergebaseerde software-assistent kan het systeem eenvoudig en intuïtief worden beheerd en geconfigureerd via elke aangesloten computer. Hier kunnen organisatorische eenheden, samenschakelingen en diensttijden worden geconfigureerd, externe systemen worden geïntegreerd en storingsmeldingen of geregistreerde gegevens worden weergegeven.
  • Uitbreidings- en integratiemogelijkheden: Zo kunnen optioneel DECT-telefooninstallaties, brandmeldinstallaties of elektrische luidsprekerinstallaties in het systeem worden geïntegreerd.

 Gira 1gira 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

sint fr

Leiehome

Mayerhof