News

Davo Communications is 5 Unify certificaten rijker

Go back

Verkopen is één ding, maar de klant bijstaan in zijn zoektocht naar een gebruiksvriendelijke telefonie-oplossing vereist toch wel enige kennis over de producten met hun functionaliteiten, licentiestructuren, netwerken,….

Wanneer u binnen uw een bedrijf pakweg om de vijf jaar de telefonieomgeving aan een kritische blik onderwerpt, staat u dan ook voor een hele klus om in dat oerwoud van mogelijkheden de juiste en bestgeprijsde keuze te vinden. Die idealiter afgestemd is op zijn omgeving, uiteraard!

Om Unify (Siemens) telefooncentrales te mogen verkopen en te beheren, dient de partner gecertificeerd te zijn. Niet allen op technisch niveau maar ook op niveau van verkoop. De klant heeft er niks aan als hij/zij tekent voor een telefooncentrale die niet compatibel is met zijn/haar huidige telefoontoestellen.

De certificaten zijn 2 jaar geldig. Dus dienen de examens op regelmatige basis opnieuw afgelegd te worden. Niet verwonderlijk zoals we de technologie in snel tempo zien evolueren. Stilzitten is hier geen optie.

Bij Davo Communications beschikken alle medewerkers over een Unify certificaat. Gaande van “Technical Expert OpenScape Business” tot “Sales Specialist OpenScape Business”. Afgelopen woensdag hebben alle account managers en onze dame van de marketing hun Sales Expert certificaat behaalt of verlengt.

Helemaal up-to-date zijn we bij Davo Communications sowieso. Nu staat het gewoon nog even zwart op wit.

 

Certificate Sales Specialist OpenScape Business Suzan Maertens

Certificate Sales Specialist OpenScape Business Stefan Berth

Certificate Sales Specialist OpenScape Business Bert Van Kerckhove

Certificate Sales Specialist OpenScape Business Steven De Gersem

Certificate Sales Specialist OpenScape Business Kenneth Remue