Totaaloplossing

WIFI netwerken

wifi wireless netwerk

Professionele WIFI netwerken

Lang wachten tot websites geladen zijn, op een andere plek in kantoor moeten gaan zitten, toch maar een kabel in uw laptop stoppen of urenlang uw werk niet kunnen doen. We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens meegemaakt. Slechte WIFI netwerken op kantoor kan extreem frustrerend zijn.

Vooral als u de hele dag met internet bezig bent wordt u er enorm in uw werk door belemmerd. Om ons heen horen we vaak dat WIFI nu eenmaal niet zo stabiel is. Of dat WIFI af en toe traag is als er teveel mensen op kantoor zijn. Dat kan natuurlijk, maar als de WIFI netwerken goed is aangelegd hoeft u er in principe (vrijwel) nooit van een instabiele verbinding last te hebben. Ook niet als u met veel mensen op kantoor bent!

Laat ons uw traag en slecht werkend WIFI netwerk vervangen en kies voor een professioneel wireless netwerk!

WIFI hoeft geen bron van frustraties te zijn. DAVO Group weet er wel weg mee!

Het wireless netwerk die wij aanbieden

Een goed functionerend WIFI netwerk is meer en meer een noodzaak. Het heeft vele voordelen maar vereist een correcte netwerkinfrastructuur.

  • We leveren een professioneel WIFI netwerk dat betrouwbaar, snel en veilig is.
  • Beheer en monitor uw WIFI netwerken vanaf elke locatie via de cloud
  • Geen zones meer met een zwakke WIFI dekking
  • Uw WIFI netwerk en apparaten beveiligd tegen hackers
  • Een schaalbare WIFI oplossing. Uw WIFI netwerk groeit mee met uw succes
  • Een professioneel WIFI netwerk tegen een betaalbare prijs
  • Wanneer nodig verlenen wij hulp of opvolging van het WIFI netwerk van op afstand

Hoe optimaliseren en verbeteren wij uw wireless netwerk?

Een WIFI site survey wordt uitgevoerd om een idee te krijgen van de radio frequentie-omgeving van de locatie. We meten het WIFI signaal en de storing van uw netwerk. Het verzamelt gedetailleerde gegevens van uw draadloos netwerk en visualiseert deze data met een heatmap. In het geval van een bestaande locatie of installatie toont het de verborgen gebreken van uw WIFI netwerk zoals interferenties, problemen met toewijzing van kanalen, spectrum gebruik, etc.

Omdat de verborgen problemen van uw WIFI netwerk zijn gedetecteerd kunnen we die één voor één corrigeren en uw WIFI optimaliseren en verbeteren. Met als eindresultaat een performanter en stabieler WIFI netwerk !

Wij bieden ook betrouwbare, performante en veilige camerabewakingssystemen aan !